Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ρόδι με στέβια, η νέα καραμέλα της Tulip που κάνει τη διαφορά

Η βιομηχανία ζαχαρωδών που δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή πιάνοντας το σφυγμό των καταναλωτών και μετά από έρευνα κατέληξε σε νέα προϊόντα που έχουν ήδη θερμή υποδοχή

Καραμέλες, ζελέ, σοκολάτες, παστέλια εξειδικευμένες γεύσεις που αποτελούν συνώνυμο της γεύσης μια ιστορικής βιομηχανίας που δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή ανιχνεύει σήμερα «Ο Χρόνος» παρακολουθώντας το λόγο του Πρόδρομου Ζαφειρίδη
 

Πάντα η επίσκεψή μου στην Τulip  συνδυάζεται με εκείνη την αίσθηση της νοσταλγίας από το χθες, των υπέροχων αρωμάτων, της  βανίλιας, των φρούτων κι άλλων που κυριαρχούν στο χώρο αλλάζοντάς σου την διάθεση. Ένα πολιτισμένο περιβάλλον και οι άνθρωποι πάντα εκεί φιλικοί και προσηνείς, ο Γιάννης Ζαφειρίδης και ο γιοι του που είναι στο τιμόνι των αυξημένων απαιτήσεων της επιχείρησης αποτελούν το μέλλον με πιο εξειδικευμένη γνώση και λειτουργία στο παιγνίδι της αγοράς και του σκληρού ανταγωνισμού. 
Η σημερινή μας αναφορά γίνεται για την εκπληκτική καραμέλα που κυκλοφόρησε από ρόδι με στέβια, το φυτικό γλυκαντικό που δεν επιβαρύνει καθόλου τον οργανισμό - όπως η ζάχαρη- κι απευθύνεται σε όλους. Η κυκλοφορία της στην αγορά εκτοξεύθηκε, μια και το ρόδι που ήδη λανσάρεται ως χυμός και φρούτο με ξεχωριστές ιδιότητες. Την δοκιμάζουμε και κατανοούμε απόλυτα πως αυτή η καραμέλα ήδη γίνεται ανάρπαστη σ΄ένα δίκτυο πωλήσεων που έχει στήσει όλα αυτά τα χρόνια η βιομηχανία με έμφαση την ελληνική αγορά. Άλλες καραμέλες που ήδη κυκλοφορούν με μαστίχα Χίου με ευκάλυπτο δίχως ζάχαρη, με γεύση καφέ, νες καφέ, κακάο, με άρωμα τριαντάφυλλο παράλληλα με μια σειρά προϊόντων που αναδεικνύουν γεύσεις φρούτων κι άλλα προϊόντα που ήδη συναντά κανείς σε μάρκετ, σε ζαχαροπλαστεία προωθώντας τα είδη  της.  
ΣΤΕΒΙΑ, Η ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ!

Oπως μας ενημερώνει ο Πρόδρομος Ζαφειρίδης εδώ κι ένα χρόνο επιτράπηκε με κοινοτική οδηγία η στέβια στην Ευρώπη ενώ εδώ και 20 χρόνια καταναλώνεται στην Αμερική και εδώ και 10 χρόνια στην Ιαπωνία, που θεωρείται η πρώτη χώρα σε κατανάλωση παγκοσμίως. Η αυθεντική παραγωγή στέβιας είναι από την Παραγουάη ενώ κυκλοφορούν και υποδεέστερης ποιότητας από την Κίνα. Ως εταιρία θέλουμε να προωθήσουμε το προϊόν σε πολλές μορφές και κυρίως στο μπουκαλάκι του που χρησιμοποιείται με σταγόνες αντικαθιστώντας μερίδες ζάχαρης, και προωθώντας την ευεργετική της δράση και την κατανάλωσή της από διαβητικούς από ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος κλπ λέγοντας ότι «η στέβια είναι η ζάχαρη της χιλιετίας!»

Μελαχροινή Μαρτίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Widget by LinkWithin